Zapomniałam hasła ,ale wysłałam już wiadomość do administratora.
Obecnie myślę o starym Murzynku - psiak ma zwyrodnienie stawów - zastanawiam się nad odpowiednim preparatem ,aby mu choć trochę ulżyć .
Siadają mu tylne nóżki ;( ;( . - ale ogólnie jest zdrowy i chętnie chodzi na spacery .
jak się naumiem to wstawie filmiki jakieś . :)
Dzwoniłam dzisiaj do osoby z tego ogloszenia o zaginięciu owczarka - Hektora , ale niestety to nie on .
Hektor jest owczarkiem gładkowłosym i mocno już wiekowym 12 letnim.
Narobiłam mu tylko nadziei tym telefonem ;( :| . bardzo kochają Hektora - nie moga o nim zapomnieć - uciekł im przez plot w sylwestra .
Psiaki po spacerach - kąpały sie i pływały w żwirowni .....-były takie szczęśliwe .
Tygrys wprost rzuca sie na wodę :P - on kocha wodę :] .
Szkoda ,ze nie mogę filmiku wstawić :| , póko co .............
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.