Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ruch Palikota w Bolesławcu
~ niezalogowany
18 września 2013r. o 8:02
10 grzechów głównych Janusza Palikota

I WYRAŻENIE CHĘCI LIKWIDACJI PAŃSTWA POLSKIEGO

II OPORTUNIZM

III LABILONOŚĆ POGLĄDÓW

IV PROMOCJA WYNATURZEŃ, ZBOCZEŃ ORAZ INNYCH POSTAW PATOLOGICZNYCH

V BUNTOWANIE DZIECI PRZECIWKO RODZICOM

VI POGARDA DLA CHRZEŚCIJAŃSKICH KORZENI Z KTÓRYCH WYROSŁA EUROPA

VII PROMOCJA MULTIKULTURY

VIII POPULIZM

IX CHAMSTWO

X BRAK HONORU
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Obserwator niezalogowany
18 września 2013r. o 11:23
Ale bzdury kolega pisze.
Oto jak ma wyglądać Ruch niebawem.
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14505317,Palikot__Zaproponuje_zmiane_nazwy_partii__Raczej_bez.html

Do tej pory też zajmował się głównie gospodarką .Jednak komuś bardzo zależało aby ludzie widzieli całkiem coś innego.
~Obserwator niezalogowany
18 września 2013r. o 11:28
PUNKT II Oportunizm -- przeciwko czemu ?
Punkt IV promocja wynaturzeń --- tylko dziwny czlowiek mógł wyciągnąć takie wnioski.
Pogarda dla chrześcijańskich korzeni -- Raczej sprzeciw przeciwko rozpasaniu kleru.
o innych punktach szkoda dyskutować.

Zastosowana autokorekta

211
skorn
18 września 2013r. o 15:31
~Obserwator napisał(a): Oto jak ma wyglądać Ruch niebawem. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14505317,Palikot__Zaproponuje_zmiane_nazwy_partii__Raczej_bez.html

zero konkretów

~Obserwator napisał(a): Pogarda dla chrześcijańskich korzeni -- Raczej sprzeciw przeciwko rozpasaniu kleru.

raczej walka z krzyżami

<i>
~ niezalogowany
18 września 2013r. o 15:39
~Obserwator napisał(a):
Do tej pory też zajmował się głównie gospodarką .Jednak komuś bardzo zależało aby ludzie widzieli całkiem coś innego.

hehe, ale głupoty
~polonus niezalogowany
18 września 2013r. o 16:05
~Obserwator napisał(a): PUNKT II Oportunizm -- przeciwko czemu ?
...

Pytanie jest bez sensu. Dowiedz się co znaczy "oportunizm" a zrozumiesz dlaczego nie może być przeciwko czemukolwiek.
Jeśli nie znasz znaczenia słów, nie używaj ich bo narażasz się na śmieszniość. ;)
~ niezalogowany
18 września 2013r. o 16:15
Ale mnie pojechałeś .Co racja to racja.Nie będę narażał się nawet na ŚMIESZNIOŚĆ .
Zamiast " przeciwko czemu " powinno być w imię czego.

Zmoderowano 18.09.2013 godz.21:41 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
~Iza niezalogowany
18 września 2013r. o 16:32
Przemyslaw napisał(a): Wręcz przeciwnie Pani Izabelo.Jestem przewodniczącym Powiatu Bolesławiec od samego początku.Nasze struktury to bardzo solidna grupa szanujących się ludzi.
Jak wspomniałem sposób i kierunek jakim politycy zarządzają krajem powinien zależeć całkowicie od woli elektoratu.I tak w tej chwili jest .
Ludzie narzekają , zaciskają pasa ale dalej wybierają tych samych polityków.Liczą się obietnice .
Proszę zwrócić uwagę że elektorat partii rządzących to prawie w całości ich pracownicy.Dla przykładu
w Bolesławcu największym pracodawcom jest Ratusz.

Czyli adresat postu prawidłowy, Panie Przemysławie.
O problemie nepotyzmu w Polsce jest wiele informacji, natomiast o realiach lokalnych mało wiem, więc trudno mi oceniać.
Ze spraw lokalnych interesuje mnie poziom oświaty, czy ochrony zdrowia; ogólny porządek i bezpieczeństwo; utrzymanie i stan dróg, czy chodników, to tak na gorąco. Podatki lokalne są dla mnie mało istotne, ale krajowe już tak.
Cieszy wzajemny szacunek w Bolesławcu, bo w skali kraju polityczny savoir-vivre raczej nie jest okrętem flagowym Ruchu.
Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.