~ napisał(a): Przemyslaw napisał(a): Pomyśl jednak wszyscy żyją .Ciekawe z czego ?
No właśnie też się zastanawiam, mechanika pojazdowa Panu nie ruszyła, fotografia to w ogóle jakaś bajka, ściąganie aut najwyraźniej też nie. Dalej nie wiem gdzie Pan pracuje.
Skoro chce Pan liczyć na mój głos proszę napisać kilka słów o sobie a nie ściemniać i zwalać winę na innych skoro sam Pan jest nie w porządku
>
Tyldo IP 78.10.98 ja Przemysław nie biorę i nigdy nie brałem żadnych pieniędzy od państwa.Powyższe sensacje to jakieś bzdury.Trzeba się najpierw doinformować .Nikt mi jeść nie daje i nie mam zamiaru kupczyć głosami zaspakajając ciekawość jakiegoś anonimowego pieniacza.Proszę pisać na temat .To obywatelska rozprawa nad sensem istnienia w obecnej postaci Powiatowych Urzędów Pracy.Zamiast puszczać parę w gwizdek czepiając się Przemysława proszę przedstawiać argumenty wspierające sens istnienia tego urzędu.To Co Pani/Pan robi działa odwrotnie niż zamierzenia.Ludzie , zwykli ludzie żyją na krawędzi możliwości i nie podoba się im gdy ktoś marnuje owoce ich pracy.Proszę zobaczyć ile procent czytelników chce pozostawić ten urząd takim jaki jest.
Może Pani/Pan opowie internautom w jaki sposób pozyskuje się chętnych do udziału w szkoleniach.Organizuje się wiele głupawych szkoleń na ktre nie ma chętnych.Są za to chętni wykładowcy aby wyszarpać grosz dla siebie .Z braku chętnych płaci się ludziom za uczestnictwo w tych kursach minimalną krajową .
Po co na przykład kurs obsługi komputerów skoro do pracy w biurach można się dostać jedynie z wyższym wykształceniem , znajomością języków , obsługi sprzętu komputerowego lub co najważniejsze znajomości.
Takie ciekawostki interesują ludzi a nie to co i za co je Przemysław.Gdy Przemysław będzie jadł na koszt skarbu państwa wtedy informacje będą jawne.[img=1357592377_ax34cts.jpg]