Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Powiatowy Urząd Pracy - sklep bez towaru
~biurwa niezalogowany
2 lutego 2013r. o 18:27
oczywiscie, ze daja. Wczoraj dostałam kilka tysięcy za picie kawy i piłowanie pazurków :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Bogobojna niezalogowany
2 lutego 2013r. o 22:01
~biurwa napisał(a): oczywiscie, ze daja. Wczoraj dostałam kilka tysięcy za picie kawy i piłowanie pazurków :D
>

Nie chwal się .Wszyscy wiedzą że udajecie tam robotę.
~buc niezalogowany
2 lutego 2013r. o 22:41
wszyscy to wiedzą że bezrobotni nie szukają pracy
5413
#Przemyslaw nieaktywny
2 lutego 2013r. o 23:00
Wielu ludzi szuka pracy.Gdyby praca była wiele rodzin było by razem.Ludzi z reguły nie jadą aby zarabiać dużo .Jadą aby za pracę mieć możliwość przeżyć.Nasi " dobroczyńcy " nie biorą pod uwagę interesu najmniej zarabiających.Traktują ich jak w wojsku mięso armatnie.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~Matylda niezalogowany
3 lutego 2013r. o 18:57
Praca jest ale nie w Polsce .My kształcimy młodych dla obcych państw.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
4 lutego 2013r. o 9:10
Pomimo tego, iż nie jestem młodą osobą, dwukrotnie byłem klientem tego bolesławiecko - powiatowego "sklepu bez towaru".

Pierwszą rzeczą, która mnie zupełnie zaskoczyła, była konieczność wypełnienia "wszystkich papierów" od ZERA i dostarczenia "wszelakich dokumentów" od ZERA !

Drugą rzeczą, która mnie już nie zaskoczyła, to ZEROWY efekt tzw. pośrednictwa pracy.
Dlatego, po półrocznych "współpracach", w pierwszym przypadku - świadomie zrezygnowałem z bezsensownego podbijania karty, a w drugim - znalazłem pracę sam.

O trzeciej rzeczy ... nie będę pisał na forum.

Przemysław ma rację w 50%.
PUP jest sklepem bez towaru ale ... nie tylko dla młodych ! : )

Pozdrawiam
3688
#Pynchoon nieaktywny
4 lutego 2013r. o 10:23
Hegemon napisał(a): Pomimo tego, iż nie jestem młodą osobą, dwukrotnie byłem klientem tego bolesławiecko - powiatowego "sklepu bez towaru".

Hegemonie, jeden drobny błąd, towarem jest praca. Zatem w PUP jest bardzo dużo "towaru", niestety gorzej jest z kupującymi, czyli pracodawcami. Tylko czy możesz winić PUP w Bolesławcu za to co dzieje się nie tylko u nas ale w całej Europie.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
4 lutego 2013r. o 10:40
Pynchoon,
moje pierwsze "doświadczenie" z PUP miało miejsce w 2007 roku.

Pozdawiam

Dopisane 04.02.2013r. o godz. 10:40:

* Pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.