Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Taksówkarz w Ruchu Palikota
~zygizag niezalogowany
9 lutego 2013r. o 16:28
wystąpił z SLD, bo zawiódł się na Millerze, który nie spełnił obietnic wyborczych, teraz zawierzył Palikotowi, któryja jak sam mówi - zaimponował mu... ale największe kuriozum to jego ocena Palikota w sejmowej komisji... przecież ta komisja Palikota Przyjazne Państwo to największa porażka poprzedniego sejmu! Palikot nie zrobił w niej po prostu nic...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~xyz niezalogowany
9 lutego 2013r. o 17:40
Heniu, znam Cię od lat i uważałem za mądrego faceta. Nadal zresztą tak uważam ale nie mogę zrozumieć jakim cudem dałeś się złapać na lep palikotowcom. (O Moszczyńskim nie chce mi się nawet pisać.) Przecież to partia bez programu. Mają gęby pełne frazesów i żadnych konkretnych działań oprócz happeningów, prowokacji politycznych ("uwolnić konopie", walka z krzyżami, prawa homoseksualistów itp.) Przeciwko żadnemu z tych haseł nic nie mam, a krytykę pazerności kleru nawet popieram, ale to za mało na program polityczny. To zwykły populizm. Heniu daj sobie z tym spokój. Stać cię na coś poważniejszego.
~ niezalogowany
9 lutego 2013r. o 18:33
spoko jak wejde do taxi tego pana, to panu mu troszke wyjasnie ;) ale naprawdę jestem zdruzgotany ta ludzką naiwniością , np ten Adam pisze ze program pisza działacze, i pewnie wierzy jeden z drugim ze ten program zaaprobują władze parti, i następnie ze bedzie on realizowany :) oBoze.... czy wy naprawdę nie widzicie kim jest Palikot? jaką prowadzi politykę? jutro pójdzie na imprę do Urbana, coś obmyślą pogadają, i uzgodnią.... a doły gdzies tam w boleslawcu piszą program, hehehe
~Bolecnauta niezalogowany
9 lutego 2013r. o 18:43
To co mówią ludzie jadą taksówką, jest interesujące, zrozumiałem, ze maja dość Romana i tych radnych. Szkoła pijarów to tematy w taksówkach. Czas na zmiany.
~Heniu niezalogowany
9 lutego 2013r. o 18:46
Chłopaki dajcie se siana .Wy popieracie Kaczyńskiego a ja Palikota.Jest wolność i demokracja więc się tak nie bulwersujcie. Moja taksówka jest apolityczna, ja nie.
~Panna na tyldzie niezalogowany
9 lutego 2013r. o 18:52
~Heniu napisał(a): Chłopaki dajcie se siana .Wy popieracie Kaczyńskiego a ja Palikota.Jest wolność i demokracja więc się tak nie bulwersujcie. Moja taksówka jest apolityczna, ja nie.

Ja popieram Tuska ... w drodze do piekła :D Odnośnie wolności i demokracji , zdania są podzielone Panie Heniu :)
~Amnesty niezalogowany
9 lutego 2013r. o 19:04
~zygizag napisał(a): wystąpił z SLD, bo zawiódł się na Millerze, który nie spełnił obietnic wyborczych, teraz zawierzył Palikotowi, któryja jak sam mówi - zaimponował mu... ale największe kuriozum to jego ocena Palikota w sejmowej komisji... przecież ta komisja Palikota Przyjazne Państwo to największa porażka poprzedniego sejmu! Palikot nie zrobił w niej po prostu nic...

a co zrobiła cała reszta? oprócz tego ze niedługo w naszym pięknym kraju zostaną tylko starcy.
Odpowiedz ,co takiego dla ciebie uczyniła cała reszta tych "nie - palikotowców"żebys mógł zyc jak człowiek we własnym kraju?
~Jasiek niezalogowany
9 lutego 2013r. o 19:21
Heniek! Zawsze byłeś "gościem" - nigdy chorągiewką czy szmaciarzem których pełno w naszym mieście. Jestem facetem ale śmiało mogę powiedzieć, że kocham Cię!!!! /Moja żona Kryśka mówi to samo.../
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza