Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Taksówkarz w Ruchu Palikota
~ niezalogowany
9 lutego 2013r. o 19:27
[img=1360434447_yevsor6.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5413
#Przemyslaw nieaktywny
9 lutego 2013r. o 19:39
~xyz napisał(a): Heniu, znam Cię od lat i uważałem za mądrego faceta. Nadal zresztą tak uważam ale nie mogę zrozumieć jakim cudem dałeś się złapać na lep palikotowcom. (O Moszczyńskim nie chce mi się nawet pisać.) Przecież to partia bez programu. Mają gęby pełne frazesów i żadnych konkretnych działań oprócz happeningów, prowokacji politycznych ("uwolnić konopie", walka z krzyżami, prawa homoseksualistów itp.) Przeciwko żadnemu z tych haseł nic nie mam, a krytykę pazerności kleru nawet popieram, ale to za mało na program polityczny. To zwykły populizm. Heniu daj sobie z tym spokój. Stać cię na coś poważniejszego.
>

Szanowny Panie xyz .Pozwala Pan sobie na zbyt wiele.Gusta , wiara i poglądy nie podlegają polemice.Tak się składa że w naszej partii postulaty rodzą się w głowach ludzi a nie jedynie wodza.Wiele z naszych propozycji doczeka się swojego finału w sejmie.Pan Henryk ma w tym swój niezaprzeczalny wkład.Pozwala Pan sobie udawać kolegę a w rzeczywistości nie mógł się Pan powstrzymać aby pozostając anonimowym tchórzem napluć na znajomego.Zżarła Pana zawiść że to nie Pana zaproszono do redakcji.
Co zaś tyczy mojej osoby , wypraszam sobie aby taki (...) tykał mnie publicznie .Prawo takie przysługuje jedynie ludziom zalogowanym mającym odwagę się podpisać własnym nazwiskiem.

Zmoderowano 10.02.2013 godz.9:20 - powód: (Hegemon)

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~pinochet niezalogowany
9 lutego 2013r. o 20:42
Przemysławie,skoro się tu tak lansujesz,musisz też znieść krytykę.Coś za coś.Krytykowany jesteś za politykę RP ,a nie za Twoje prywatne sprawy.Politycy powinni mieć grubą skórę.

Zmoderowano 10.02.2013 godz.9:23 - powód: Cytowanie (Hegemon)
~STOP OBŁUDZIE niezalogowany
9 lutego 2013r. o 20:50
~Heniu napisał(a): Chłopaki dajcie se siana .Wy popieracie Kaczyńskiego a ja Palikota.Jest wolność i demokracja więc się tak nie bulwersujcie. Moja taksówka jest apolityczna, ja nie.

Serdeczne pozdrowienia dla dla przesympatycznego taksówkarza i odważnego palikotowca z Bolesławca - miasta moherów i kołtunów
:D
~ niezalogowany
9 lutego 2013r. o 20:54
Przekonaliście mnie,wykopmy nauczycieli z urzędów,wpuśćmy taksiarzy,mechaników na salony!!!!!!A jak trzeba będzie to się wykształcenie w 9 miesięcy uzupełni,no problem
5413
#Przemyslaw nieaktywny
9 lutego 2013r. o 20:57
~pinochet napisał(a): Przemysławie,skoro się tu tak lansujesz,musisz też znieść krytykę.Coś za coś.Krytykowany jesteś za politykę RP ,a nie za Twoje prywatne sprawy.Politycy powinni mieć grubą skórę.
>

My jako opozycja poddajemy krytyce wszystko co złe w wykonaniu władzy.Co niektórzy na forum chyba dospawani do koryta się bronią .Nie da się znaleźć innego racjonalnego wytłumaczenia.Grubą skórę trzeba mieć gdy się podejmuje decyzje oraz bierze za to kasę .Do czasu kiedy wszystko robię społecznie nie zasługuję na baty.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~Henryk Jaskowski H.J niezalogowany
9 lutego 2013r. o 21:04
Pod swoim nazwiskiem w tym miejscu, zabieram głos po raz pierwszy. Wpis dokonany w dniu 9.02 o godz. 18:46 przez"Heniu" nie jest moim wpisem co sugerować może imię oraz taksówka. Na przyszłość proszę Henia żeby wyraziściej odcinał swoją osobowość od mojej. Z góry uprzejmie dziękuję.
3688
#Pynchoon nieaktywny
9 lutego 2013r. o 21:07
Przemyslaw napisał(a):
My jako opozycja poddajemy krytyce wszystko co złe w wykonaniu władzy.Co niektórzy na forum chyba dospawani do koryta się bronią .Nie da się znaleźć innego racjonalnego wytłumaczenia.Grubą skórę trzeba mieć gdy się podejmuje decyzje oraz bierze za to kasę .Do czasu kiedy wszystko robię społecznie nie zasługuję na baty.

Przemysławie, jakie baty, tylko kilka pytań do Twoich propozycji, na które nie raczyłeś odpowiedzieć, dla przypomnienia zatem:

1. proponujesz aby kwota płacy minimalnej była zwolniona z podatku oraz ubezpieczeń, zatem powtórzę jeszcze raz moje pytanie o ile konkretnie spadną dochody budżetu na skutek Twojej propozycji, czyli jaki będzie jej koszt oraz z czego ten spadek sfinansujesz, czyli gdzie konkretnie obetniesz pieniądze?

2. mówisz wiele o przyzwoitości, oburzasz się że Nowicka wzięła 40.000,dlaczego nie oburzasz się zatem że Twoja partia bierze co roku ponad 7.000.000 dotacji, dlaczego nie oburzasz się że Palikot jej nie oddaje?

Może w końcu znajdziesz odwagę aby uczciwie odpowiedzieć a nie tylko rzucać frazesy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!