Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Taksówkarz w Ruchu Palikota
~Do bolecnauty Pynochoon niezalogowany
9 lutego 2013r. o 21:30
Palikot oddaje całą kasę z sejmu na cele dobroczynne od lat, a jakie szanse miałaby jego partia, gdyby nie pobierał dotacji z budżetu ? Składka miesięczna członków partii to tylko 5 zł i jak tu konkurować z rekinami na scenie politycznej, he ?? ?? ?? ??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
9 lutego 2013r. o 21:43
Przemyslaw napisał(a):
~pinochet napisał(a): Przemysławie,skoro się tu tak lansujesz,musisz też znieść krytykę.Coś za coś.Krytykowany jesteś za politykę RP ,a nie za Twoje prywatne sprawy.Politycy powinni mieć grubą skórę.
>

My jako opozycja poddajemy krytyce wszystko co złe w wykonaniu władzy.Co niektórzy na forum chyba dospawani do koryta się bronią .Nie da się znaleźć innego racjonalnego wytłumaczenia.Grubą skórę trzeba mieć gdy się podejmuje decyzje oraz bierze za to kasę .Do czasu kiedy wszystko robię społecznie nie zasługuję na baty.

Opozycja w obecnym sejmie to SLD,SP i PIS.Wy jesteście pseudolewicową przybudówką Platformy.Głosujecie nawet za najbardziej absurdalnymi ustawami razem z PO.Najgłośniejsza to zmuszenie Polaków do dłuższej pracy.Jak to się ma z waszą lewicowością i opozycją?Wiem,nikt mi nie odpowie ze strony RP bo jestem anonimowy.Weszliście do sejmu na fali sprzeciwu wobec sytuacji politycznej w Polsce,odebraliście elektorat głownie SLDowski(taki był zamiar Tuska i Palikota)Na szczęście dzisiaj jeszcze tylko jakieś 5% w Polsce i całe bolec.info daje się nabierać na tą ściemę.
3688
#Pynchoon nieaktywny
9 lutego 2013r. o 22:16
~Do bolecnauty Pynochoon napisał(a): Palikot oddaje całą kasę z sejmu na cele dobroczynne od lat, a jakie szanse miałaby jego partia, gdyby nie pobierał dotacji z budżetu ? Składka miesięczna członków partii to tylko 5 zł i jak tu konkurować z rekinami na scenie politycznej, he ?? ?? ?? ??

Ależ ten Palikot wspaniały, nie pozwala aby członkowie jego partii ją finansowali tylko żeruje na budżecie. Po prostu cudowny i taki uczciwy człowiek :-)

Tylko gdy Nowicka wzięła pieniądze to wieszał na niej psy, a gdy on sam pieniądze z budżetu przytula to wszystko jest super. Czyli przyzwoitość w wykonaniu Ruchu Palikota.

A czy Przemysław odpowie na oba moje pytania?

7963
#Preciosa89 nieaktywny
9 lutego 2013r. o 22:23
gdzie organizowane sa te spotkania i kiedy ? jestem zainteresowana

Ruda® • La Mariposa •
5413
#Przemyslaw nieaktywny
9 lutego 2013r. o 22:26
Odpowie - jutro .Dobranoc

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~Taksówkarz niezalogowany
9 lutego 2013r. o 22:45

Zmoderowano 10.02.2013 godz.9:27 - powód: OT (Hegemon)
~ niezalogowany
9 lutego 2013r. o 22:47
Przemyslaw napisał(a): Odpowie - jutro .Dobranoc

odpowie jutro,musi doczytać w Wikipedii,dobranoc
~xyz niezalogowany
10 lutego 2013r. o 0:04
Przeczytałem z niechęcią parę kolejnych (...) wpisów tego "panaM" i widać że kiepsko znosi jakąkolwiek krytykę. Tym gorzej dla niego i tym lepiej dla jego przeciwników.

Zmoderowano 10.02.2013 godz.9:29 - powód: (Hegemon)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza