Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Taksówkarz w Ruchu Palikota
~mimi niezalogowany
10 lutego 2013r. o 9:19
Ja po wczorajszej wypowiedzi Palikota bym poprosiła o zdjęcie artykułu i czym prędzej uciekała z tej partii. Porażka na całej linii. i wyszło szydło z worka. Wykorzystuje ludzi na każdy kroku po to żeby sie utrzymać w polityce. Ciekawe co następnym razem wymyśli, bo myślę że organizacje homoseksualne i feministyczne już go nie poprą. Młodzież pewnie też nie bo trawka dalej nie legalna. Taki gwóźdź do trumny to zamieszanie z wicemarszałek - żal mi tylko Grodzkiej bo mądra kobieta która niestety dała się wykorzystać przez Palikota
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~hahahaha niezalogowany
10 lutego 2013r. o 9:30
... ja mieszkam od 6 lat we francji, pensja 6700 euro na miesiąc ...

Zmoderowano 10.02.2013 godz.9:52 - powód: (Hegemon)
~ niezalogowany
10 lutego 2013r. o 9:43
~hahahaha napisał(a): ...

Jesteś pozytywnym aspektem emigracji!!
Zawsze to o jednego chama mniej w kraju!! :)

Zmoderowano 10.02.2013 godz.10:03 - powód: Cytowanie (Hegemon)
~Bolecnauta niezalogowany
10 lutego 2013r. o 9:47
Palikot powinien odejść. Za to chamskie postępowanie w stosunku do Nowickiej. A co na to Przemysław, siedzi cicho jak mysz.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
10 lutego 2013r. o 9:59
~hahahaha napisał(a): ... ja mieszkam od 6 lat we francji, pensja 6700 euro na miesiąc ...

I przez sześć lat nie znalazłeś/znalazłaś, WE FRANCJI, portalu społecznościowego, na którym mógłbyś/mogłabyś pisać 37.31.23.** ? : )
5413
#Przemyslaw nieaktywny
10 lutego 2013r. o 10:21
~Bolecnauta napisał(a): Palikot powinien odejść. Za to chamskie postępowanie w stosunku do Nowickiej. A co na to Przemysław, siedzi cicho jak mysz.
>

Przemysław pisze o tym w odpowiednim miejscu.Tu jest artykuł o Panu Henryku.
Panu ,któremu za wspaniałą osobowość i wiek należy się obywatelski szacunek.

Przemysław pisze do ludzi i podejmuje polemikę która ma sens .Pan Bolecnauto nie potrafi sensownie przeczytać i zinterpretować informacji medialnych więc po co się dla Pana szczególnie napinać .Daremny trud.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~Angela niezalogowany
10 lutego 2013r. o 10:39
Palikot dostał pieniądze na utrzymanie biur ,na opłacenie doradców itp. Natomiast W.Nowicka wzięła pieniądze do własnej kieszeni.I to jest ta różnica.Chyba że jesteście tak (...) ,że tego nie widzicie i nie rozumiecie,to lepiej się nie wypowiadajcie w tym temacie.Jeżeli chodzi o podniesienie wieku emerytalnego,to osobiście nie popieram i myślę że Przemysław również .A wracając do pieniędzy to dlaczego nikt nie postawił pytania ,ile Palikot wydał swoich pieniędzy na kampanię wyborczą do sejmu. I to on wniósł W.Nowicką na swoich plecach do parlamentu.To dzięki niemu została V-ce marszałkiem po drugim głosowaniu, dzięki interwencji Palikota.Teraz jej postępowanie wskazuje na to że chodzi jej o pieniądze,splendor i władze.A wdzięczność i słowo przepraszam ma w d...e.

Zmoderowano 10.02.2013 godz.10:48 - powód: Uprzejmość (Hegemon)
~ niezalogowany
10 lutego 2013r. o 12:08
O co ta cała awantura ?
O to, ze Palikot nie chce jej gwałcić?
To chyba dobrze...
A w ogóle, niech Wanda męczenniczka uda się do psychoanalityka, bo obiecała rezygnację i nie dotrzymała słowa, a takie postępowanie jest nieetyczne. I jakich słów nie użyłby Palikot, znany performer, to i tak jest bardziej etyczny od niej.
Po czynach ich poznacie napisane jest.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza