Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Byłem DJem na gejowskim weselu w Polsce!
~gaba niezalogowany
3 września 2013r. o 22:17
Motywacja napisał(a): Zgorszył mnie jak widać nawet taki całus, ale może akurat tylko mnie, nieważne. A mówiłem, że jest gorzej, bo na popularności jak widać zyskują zachowania i wydarzenia w moim przekonaniu niezgodne z ogólnie przyjętą normą.

,,Chyba taką popularność, jak wielbłąda i żyrafy w cyrku lub w ZOO."

No nie wiem czy wielbłąd w zoo jest odwiedzany w ciągu kilku godzin przez 200tys. turystów.

Widocznie to już nie są ogólnie przyjęte normy, skoro wiele państw akceptuje ludzi odmiennych orientacji i wprowadza dla nich odpowiednie ustawodawstwo.
I nie ty będziesz dyktował "co jest normą a co nie".
A odnośnie twoich medycznych rad, sam idź się leczyć :]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11202
#Anonim11202 nieaktywny
3 września 2013r. o 22:17
Autor, tytuł, rok wydania?
A swoją drogą nie od dzisiaj wiadomo, że programu szkolnictwa jak i zestawienia podręczników, nie należy traktować jako wyrocznie.

Jeżeli do tego programuhttp://wsumie.pl/tylko-u-nas/72208-ala-jest-chlopcem-a-jas-dziewczynka# wyjdą podręczniki(choć póki co nie potrafię sobie wyobrazić jak będą wyglądały) to też mi powiesz, że to jest jak najbardziej normalne, bo tak są uczone dzieci w placówkach edukacyjno-wychowawczych?
11202
#Anonim11202 nieaktywny
3 września 2013r. o 22:23
~gaba napisał(a): Widocznie to już nie są ogólnie przyjęte normy, skoro wiele państw akceptuje ludzi odmiennych orientacji i wprowadza dla nich odpowiednie ustawodawstwo.
I nie ty będziesz dyktował "co jest normą a co nie".
A odnośnie twoich medycznych rad, sam idź się leczyć :]

Czy robienie czegoś przez większość zawsze jest dobre? A może trzeba się zastanowić kto zarabia na takiej promocji i czy skutki takiego postępowania zostały w 100% przewidziane przez te rozwojowe kraje? Proponuję poczytać odnośniki, które umieściłem kilka stron wcześniej. Skoro mnie i innych podobnych pozamyka się na leczenie w psychiatryku, a zostawi ,,normalnych" homoseksualistów to ciekawe jak długo przetrwają.

Zmoderowano 03.09.2013 godz.22:58 - powód: zbędne cytowanie (moderator)
1
emem
3 września 2013r. o 22:24
GosiaM napisał(a):
Gdybyśmy społeczeństwo podzielili na dwie grupy homo i hetero, to która z nich by przetrwała w swej naturalności ?

No i tutaj jest wlasnie tem caly problem.
Nie wolno myslec jak ludzi podzielic, ale jak ich polaczyc!

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~gaba niezalogowany
3 września 2013r. o 22:25
Motywacja napisał(a):

Nie można wrzucać wszystkich do jednego worka.

Dajcie ludziom żyć i oddychać.
657
#agak nieaktywny
3 września 2013r. o 22:33
Taka mała ciekawostka :)

www.agakryspin.com
~ niezalogowany
3 września 2013r. o 22:35
homo istnieli od wieków, dziwadla zawsze byli i będą marginesem
8117
#alabaster72 nieaktywny
3 września 2013r. o 22:36
emem napisał(a):

No i tutaj jest wlasnie tem caly problem.
Nie wolno myslec jak ludzi podzielic, ale jak ich polaczyc!
Można było połączyć ludzi na bolec-party :| a sierpień już za nami...

Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza