Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Protasiewicz raus! – czyli coś o naszym polskim piekle
9176
kc
28 lutego 2014r. o 20:30
Wyindywidualizowanemu Niemiec powiedziałby "raus" a on by ładnie przeprosił Pana Niemca i grzecznie poszedł sobie : ).
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~zbigniew niezalogowany
28 lutego 2014r. o 20:34
"I tu posłużę się – zaskoczę pewnie niejednego z was – wersją przedstawioną przez samego Protasiewicza. Dlaczego? Bo akurat mu wierzę, że tak było"

nie wiadomo smiać się czy płakać nad Boletusem, chyba każdy rozgarnięty człowiek, a nie tylko osoba sledzaca życie polityczne odpuściła sobie czytanie po tym zdaniu... tym bardziej ze są świadkowie, zwykli ludzie z lotniska
11640
#amgen nieaktywny
28 lutego 2014r. o 20:36
"...O komentarzach w Internecie nawet nie chcę wspominać: właśnie wylewa się w nim kolejną falę pomyj, produkowanych przez bohaterskich , jakże odważnych „ wystukiwaczy klawiaturowych”
Ty Boletus jesteś tutaj PIERWSZYM "bohaterskim,odważnym wystukiwaczem" głupot, albowiem nawet nie masz odwagi podpisać się nazwiskiem pod swoimi wypocinami. A więc daruj sobie powyższą uwagę.
Pan Protasiewicz po pijaku wywołał skandal na lotnisku i wszelkie tłumaczenia, usprawiedliwianie go tego nie zmienią. O jego "odwadze" mówić można by było, gdyby był trzeźwy. Działań pijaka nic nie może usprawiedliwić.
~won niezalogowany
28 lutego 2014r. o 20:39
Wasze mamy i żony jadą szkopom którzy zamordowali 5 milionów Polaków cuchnące dupy podmywać za 800Eiro i uważacie ich za waszych zbawicieli ,żebym głodem przymierał nie pozwoliłbym swojej żonie tak się poniżać .Brawo Protasiewicz masz u mnie dwie duże butelki najlepszego wina.
~Wyindywidualizowany niezalogowany
28 lutego 2014r. o 20:40
kc napisał(a): Wyindywidualizowanemu Niemiec powiedziałby "raus" a on by ładnie przeprosił Pana Niemca i grzecznie poszedł sobie : ).

Niestety, ale nie jestem aż tak kulturalny jak Protasiewicz.
Od 30 lat jeżdżę do Niemiec i nie miałem takiego problemu.
Może dlatego, że nie pijam win a po czystej nie włącza mi się agresja i chamstwo :)
Nie ma sensu bić piany Panie kc
:D
9176
kc
28 lutego 2014r. o 20:43
~Wyindywidualizowany napisał(a):
Od 30 lat jeżdżę do Niemiec i nie miałem takiego problemu.
Może dlatego, że nie pijam win a po czystej nie włącza mi się agresja i chamstwo :)
Nie ma sensu bić piany Panie kc :D

A co byś zrobił, gdyby jakiś niemiecki funkcjonariusz powiedział do Ciebie po kontroli celnej "raus" ?
~mir.ko niezalogowany
28 lutego 2014r. o 20:49
a niby czemu miałby coś robić, poza zaśmianiem. zwykły wyraz, który skojarzył się jackowi
~ niezalogowany
28 lutego 2014r. o 20:51
kc napisał(a): A co byś zrobił, gdyby jakiś niemiecki funkcjonariusz powiedział do Ciebie po kontroli celnej "raus" ?

Nie czytasz mnie uważnie, więc jeszcze raz :D
~Wyindywidualizowany napisał(a): Nie ma sensu bić piany Panie kc

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.