~dość narzekani napisał(a): Brak mi słów do rozgoryczonych ludzi, którzy piszą takie bzdury.
jakie bzdury tu piszemy?? sobie jaja robisz czy udajesz ze to nie prawda co sie dzieje w tem pseudo fabryce,ty mowisz ze inzynierzy przyjezdzaja o 3 w nocy!? nigdy niewidzialem/am zeby przyjechal w nocy ktos tylko jak super... dzwonil do inzyniera nic wiecej ze pzryjezzdali,wcale nie pisza osoby co zwolnili lub sami sie zwolnili tylko tez pracownicy,po to sie pisze takie posty zeby wywnioskowac co sie dzieje naprawde ja uwazam ze guardian jest na rowno z baderem pod kazdym wzgledem a niekiedy przebija badera! zamiast lepiej to jest na odwrot zadnej pomocy jak sie ktos nie wyrabia,do wc jak niema nikogo wolnego to zapomnij o pujscia do wc,piszesz ze hiszpanie sa spoko i ze poganiaja a zobacz sobie w hiszpani w guardian jakie tam maja warunki atmosfere i PRZEDE WSZYSTKIM tempo pracy i sama praca jest spokojniesza ogulnie calkiem inaczej jest a skad to wiem to juz moja sprawa,najlepsza opcja jest taka ze wszyscy pracownicy wtrysk,zaladunek itp zrobic strajk i wywalczyc takie zeczy jak normalne godz pracy 6.14.... woda na hali,zmiejszenie tempa na niektorych stanowiskach,platnosc za wekendy co miesiac! wszystko jest do wywalczenia ale jak kierownicy widza ze ludzie boja sie nawet beknac to nic nie zdzialalamy i dalej tak bedzie i coraz gorzej,wszystko jest do wywalczenia.
Zmoderowano 28.08.2011 godz.15:21 - powód: cytowanie (sentinel)Zastosowana autokorekta