kc napisał(a):
Mogłaś wkleić link do strony, jest wtedy czytelniej, jeśli chciałaś się podzielić wszystkimi zamieszczonymi tam wierszami. http://www.jerszym.katowice.opoka.org.pl/wiersze/wsloncu.html
Kc możesz się nie wymądrzać? Po co te uwagi, po co narzucasz komuś swoje widzimisię? Skup się może na poezji i sama publikuj wiersze :)
Dopisane 10.08.2015r. o godz. 08:32:
~aa napisał(a): Przykro mi, że tak to
odbierasz.
Otóż to! aa, niektórych tak naprawdę wcale poezja nie interesuje, tylko próbują się dowartościować czyimś kosztem. Pozwalają sobie na nieuprawnione uwagi, sami nie mając pojęcia o poezji, a jeżeli już to na poziomie niedzielnego czytelnika.
aa, przypomnij mi od kiedy dzielisz się z nami swoimi ulubionymi wierszami? wydaje mi się, że już od dość dawna? I muszę Ci przy okazji powiedzieć, że Twój gust bardzo mi odpowiada :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.