Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławianie zapłacili za błąd Piotra Romana. Czy prezydent przeprosi?!
~Andi niezalogowany
11 czerwca 2013r. o 7:29
Paralizatorem w PR . Zapewne jakiś jeszcze został pani Dłużyk :]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2951
#Anonim2951 nieaktywny
11 czerwca 2013r. o 7:48
Mam dwa pytania Kazimierz.

ZASADNICZE !

Pierwsze brzmi następująco :
Czy Pani Małgorzata Dłużyk otrzymała już dziewiętnaście tysięcy złotych od UM Bolesławiec na swoje prywatne konto ?

Drugie brzmi następująco :
Od kiedy sąd (jakiejkolwiek instancji) ZARZĄDZA ?

Pozdrawiam
~Gonzo niezalogowany
11 czerwca 2013r. o 7:50
Ciekawe jak to jest być takim człowiekiem: jak się kładzie spać, jakie ma myśli, jak patrzy w lustro jak klęka w kościele w pierwszych ławkach, jak uśmiecha się do ludzi, ale nie oczami tylko krzywym grymasem...
Wyrok obnażył sposób w jaki władza w mieście postępuje z niepotrzebnymi ludźmi.
~ niezalogowany
11 czerwca 2013r. o 8:06
A ja tak z innej beczki, za czasów pani Dłużyk starałam się o zasiłek rodzinny. 3 dni tyle trzeba było poświęcić czasu na załatwienie zdawałoby się prostej sprawy. Jakieś numerki praca biura do 12.30 - paradoks jakiś. Nie wiem jak jest teraz, ale sama osobiście złożyłam skargę na MoPs bo nie może być tak że ja muszę poświęcić 3 dni urlopu żeby złożyc głupie papiery na zasiłek rodzinny
~OJ TAM OJ niezalogowany
11 czerwca 2013r. o 8:08
a ja myślałam że nasze władze są sprawiedliwe uczciwe dbają o swój elektorat .co się stało? czyżby chęć posiadania była większa od pracy społecznej. nie wierze że ktoś po znajomośćiach załatwia komuś coś, w um.star.czy w gminie.
~juz ty wiesz kto:) niezalogowany
11 czerwca 2013r. o 8:14
brawo Gosia!!! nie jestem już z bolca więc to nie mój prezydencina- za którego mieszkańcom pozostaje się tylko wstydzić, trzymam kciuki za udany proces cywilny niech nie mysli że jest bezkarny
~ne ne niezalogowany
11 czerwca 2013r. o 8:16
Urzędnicze pierdoły. Większość urzędników, czy to państwowych czy samorządowych, powinno się zwolnić aby nie utrudniali życia podatnikom!
~ niezalogowany
11 czerwca 2013r. o 8:19
Hegemon napisał(a): Mam dwa pytania Kazimierz.

ZASADNICZE !

Pierwsze brzmi następująco :
Czy Pani Małgorzata Dłużyk otrzymała już dziewiętnaście tysięcy złotych od UM Bolesławiec na swoje prywatne konto ?

Drugie brzmi następująco :
Od kiedy sąd (jakiejkolwiek instancji) ZARZĄDZA ?

Pozdrawiam

...ne pytanie : a na jakie konto ma otrzymać odszkodowanie ?? na publiczne?? czy może na twoje??zastanów sie dziecko zanim o coś spytasz, a wogóle czy ty nie powinieneś siedzieć teraz w gimnazjum a nie wypisywac te brednie??

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza