falco napisał(a): rafi napisał(a): falco napisał(a): żaden z ''kandydatów'' nie ma wam nic do zaoferowania oprócz obietnic wyborczych dzięki którym liczy na stado naiwniaków którzy to ''łyknom''
będą tacy....będą :D
Mówisz że Pan M mydli nam oczy ??
nie wiem czy to odpowiednie określenie -''mydli''
pisze o czymś o czym ja wiem,wiedzą inni więc jakimś tam ''Kolumbem'' nie jest a zmiany jakich to chciałby dokonać pozostają i pozostaną w sferze marzeń zarówno jego samego jak i mieszkańców...
można zapytać ''dlaczego'' a moim zdaniem dlatego że od lat ludzie dokonujący wyborów nadal niczego się nie nauczyli...
nie wiem czy to wina ''indoktrynacji politycznej'' czy już jesteśmy jako obywatele na tyle głupi że każdą ciemnotę można nam wcisnąć...
dziwne to dla mnie pozwalamy na to :>
zacznijmy pewne rzeczy nazywać po imieniu a nie udawać że robienie z nas idiotów w niczym nam nie przeszkadza... ;)
Tak Panie Januszu , ma Pan rację .Wielu wie co i jak.
Skoro jednak tak to dlaczego przyzwalają na robienie z siebie białych murzynków ?
Dlaczego ci sami ludzi każdego kto odważa się wychylić przeciw władzy sami ponownie wciągają do tygla niemocy i niewiary w sukces ?
Problemy społeczne oraz grzechy władzy są powszechnie znane i powszechnie akceptowane . Kto ma to zmienić ? Czy urzędnicy sami zrezygnują z tego co daje im napisane przez nich prawo ?
Wasza Rada to nic innego jak odezwa do ludzi
Obudźcie się i weźcie sprawy w swoje ręce .Jedynym kryterium naboru była niezależność od władzy.Ci ludzie nigdzie nie należą .Większość sie nie zna pomiędzy sobą.Łączy ich chęć zmian.
Zmian na lepsze dla podatników a nie urzędów .
[img=1410466166_0vkwwi4.jpg]